Δείτε Ένα Τυχαίο Άρθρο

EQUINOX

Την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009, στη διάρκεια του μαθήματος της Β” Λυκείου (Τεχνολογικής Κατεύθυνσης), έγινε η παρουσίαση της τεχνολογίας του κρουαζιεροπλοίου EQUINOX. Στην παρουσίαση συμμετείχε ο ναυπηγός, επικεφαλής του σχεδιασμού και υπεύθυνος της ναυπήγησης όλης της σειράς Solstice κ. Μηνάς Μηλιαράς, MSc., MBA. Παρουσιάστηκαν φωτογραφίες και βίντεο που τράβηξα ειδικά για το μάθημα, μέσα στο ίδιο το κρουαζιερόπλοιο, την προηγούμενη Δευτέρα. Το μάθημα έχει βιντεοσκοπηθεί και σύντομα θα βρίσκεται στις σελίδες μας, στη διάθεση μαθητών και επισκεπτών. Η παρουσίαση (powerpoint) θα βρίσκεται μόνο στην περιοχή των τάξεων, διαθέσιμη στους μαθητές και μαθήτριές μας.

Διαβάστε περισσότερα για αυτό το άρθρο

Πειραματική επαλήθευση δεδομένων

Αποστολέας: Στέλιος Κεσσανίδης | Κατηγορία: Διάφορα | Στάλθηκε στις: 09-11-2009

0

Στα πλαίσια του μαθήματος της τεχνολογίας στην Α” Λυκείου και σε συνέχεια του εκπαιδευτικού παιχνιδιού με κινητά τηλέφωνα, οι μαθητές και μαθήτριες επιβεβαίωσαν με μετρήσεις και στατιστική ανάλυση δεδομένων θεωρίες του Leonardo Da Vinci.
Αυτό ήταν μια καλή γεύση για το τι είναι πείραμα, υπόθεση πειράματος, επιστημονικές μετρήσεις, σύγκριση δεδομένων και συμπέρασμα.
Οι μαθητές και μαθήτριες, συνέχισαν την πειραματική επαλήθευση των δεδομένων και στο σπίτι τους, τις επόμενες ημέρες.

Γράψτε ένα σχόλιο