Δείτε Ένα Τυχαίο Άρθρο

Υψιπέτες αετοί!

Την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2011, στην αίθουσα Τεχνολογίας του Γυμνασίου – Λυκείου, και στα πλαίσια του μαθήματος των Νέων Ελληνικών, τα παιδιά του α’2 Γυμνασίου, άκουσαν την ιστορία του χαρταετού και στη συνέχεια κατασκεύασαν το δικό τους σύγχρονο μίνι χαρταετό παρακολουθώτας βίντεο και οδηγίες στο διαδραστικό πίνακα. Μέρος της κατασκευής παρακολούθησαν και παιδιά του Δημοτικού, τα οποία εκείνη την ώρα επισκέπτονταν το Γυμνάσιο. Μάλιστα, στο τέλος, ένα τμήμα παιδιών του Δημοτικού κατασκεύασε και τη δική του χάρτινη σαΐτα! Στη δραστηριότητα βοήθησε και ο φιλόλογος καθηγητής κ. Μιχάλης Χονδροκούκης. Το υλικό της δρασητριότητας, που μοιράστηκε σε όλους τους μαθητές της α΄Γυμνασίου, μαζί με το σχετικό βίντεο που προετοιμάστηκε, βρίσκεται διαθέσιμο στην ιστοσελίδα: www.bit.ly/xartaetos #gallery-1 { margin: auto; } #gallery-1 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 33%; } #gallery-1 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-1 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */

Διαβάστε περισσότερα για αυτό το άρθρο

EQUINOX

Αποστολέας: Στέλιος Κεσσανίδης | Κατηγορία: Διάφορα | Στάλθηκε στις: 09-10-2009

0

equinoxΤην Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009, στη διάρκεια του μαθήματος της Β” Λυκείου (Τεχνολογικής Κατεύθυνσης), έγινε η παρουσίαση της τεχνολογίας του κρουαζιεροπλοίου EQUINOX. Στην παρουσίαση συμμετείχε ο ναυπηγός, επικεφαλής του σχεδιασμού και υπεύθυνος της ναυπήγησης όλης της σειράς Solstice κ. Μηνάς Μηλιαράς, MSc., MBA.
Παρουσιάστηκαν φωτογραφίες και βίντεο που τράβηξα ειδικά για το μάθημα, μέσα στο ίδιο το κρουαζιερόπλοιο, την προηγούμενη Δευτέρα.
Το μάθημα έχει βιντεοσκοπηθεί και σύντομα θα βρίσκεται στις σελίδες μας, στη διάθεση μαθητών και επισκεπτών. Η παρουσίαση (powerpoint) θα βρίσκεται μόνο στην περιοχή των τάξεων, διαθέσιμη στους μαθητές και μαθήτριές μας.
minas

Γράψτε ένα σχόλιο